Lipault neemt je mee naar de Seine

Lipault neemt je mee naar de Seine

Duik de zomer in met een frisse kijk op Parijs!

Lipault, wereldwijd gekend als het ultralichte bagage- en tassenmerk uit Parijs met een grote voorliefde voor kleur, presenteert dit voorjaar twee nieuwe collecties. Helemaal op maat van de stijlvolle fashionista op zoek naar accessoires voor elk moment van de dag, voor welke trip ze ook maakt. 

Onweerstaanbare aantrekkingskracht

De tassen en accessoires van de By The Seine collectie blinken uit omwille van de strakke lijnen in een verrassende combinatie met elegante vrouwelijke vormen. Pure klasse uit Parijs! De collectie vervaardigd uit soepel lamsleder bestaat uit een reeks must haves, zoals de karakteristieke bucket bag, rugzak, tote bag en een reeks kleinere accessoires. Allemaal verkrijgbaar in twee standaardkleuren, kobaltblauw (Cobalt Blue) en diepzwart (Black), met daarbovenop maar liefst drie seizoenskleuren die voor extra joie de vivre zorgen in je garderobe: citroengeel (Lemon Yellow), bosbessenrood (Raspberry Red) en poederroze (Nude).

De By The Seine collectie is verkrijgbaar in de verkooppunten van Lipault Paris en op www.lipault.be. Advies verkoopprijzen variëren tussen €49 en €229.

Ingetogen klassiekers! 

Daarnaast lanceert Lipault ook een meer ingetogen lijn met moderne klassiekers: de Plume Avenue urban collectie. Een mix van materialen waarbij de metalen details perfect passen bij de verschillende kleuren kunstleder. Een kleine bowlingtas of een trendy rugzak? Een weekendtas of de onmisbare handbagegekoffer? Stuk voor stuk zijn ze beschikbaar in de 3 standaardkleuren inktzwart (Jet Black), karmijnrood (Garnet Red) en nachtblauw (Night Blue), én uitzonderlijk ook in de allerzachtste voorjaarstinten: mineraalgrijs (Mineral Grey) en azalea roze(Azalea Pink).

De Plume Avenue collectie is verkrijgbaar in de verkooppunten van Lipault Paris en op www.lipault.be. Prijzen  variëren tussen €69 en €195.