Het regent dit najaar kleuren bij Lipault Paris!

Met de herfst voor de deur lanceert Lipault Paris een nieuwe collectie reistassen en –koffers in een rijk kleurenpalet van het diepste rood tot het elegantste groen. Hét kleurrijke bagage- en tassenmerk laat je dit najaar pronken met haar iconische tassen en bagagestukken in een heerlijk wijnrood, in een diep woudgroen en met een verrassend stormachtige herfstprint

Kies je voor het diepe en gedurfde wijnrood? De bagage en tassen krijgen in één klap een extra verfijnde touch voor een portie pure rock-‘n'-glam bij al je outfits.

Als je houdt van de natuur en zoekt naar pure elegantie, kies je voor het sobere, maar tegelijkertijd mysterieuze woudgroen: de ideale tint om dit najaar te herbronnen tijdens al je reizen en weekendtrips.

De stormachtige herfstprint Draw the Fall, een nieuw design ontworpen door Lipault, combineert herfstig wijnrood en woudgroen op een harmonieuze manier met highlights van fel blauw en oker. Gebaseerd op het iconische visgraatpatroon, maar dan méér fun!

De herfst/winter collectie van 2017-2018 is verkrijgbaar vanaf augustus 2017 in alle Lipault Paris verkooppunten en via www.lipault.be.  

Adviesverkoopprijzen van €39 tot €179.

Contacteer ons